De dingen simpel houden is vrij moeilijk.
De dingen moeilijk maken daarentegen is vrij simpel.

OMDenken

Mijn naam is Jan Arts en  ik ben al meer dan 35 jaar met veel plezier werkzaam in de schoorsteenbranche.

Mijn vader, Harrie Arts, is meer dan 55 jaar geleden samen met mijn moeder, Bertha Arts, het bedrijf begonnen. Na mijn opleiding heb ik samen met mijn vader en moeder het bedrijf voortgezet en sinds 15 jaar doe ik het alleen. Ik ben begonnen als schoorsteenveger en gedurende de tijd heb ik me ook gespecialiseerd in het plaatsen en verkopen van gas-, hout en sfeerhaarden & kachels en rookkanalen.

Door de jarenlange opgedane ervaringen ben ik een echte ervaringsdeskundige binnen de branche en adviseer ik niet alleen over hoe te stoken maar ook hoe/wat/waar betreffende de aanschaf en installatie van een nieuwe kachel/haard en rookkanaal.

Mijn bedrijf is een no-nonsens bedrijf en kenmerkt zich verder door met u mee te denken, open te staan voor ieders belang en is oplossingsgericht waarbij het resultaat leidend is. Op die manier voer ik de werkzaamheden voor u uit. Grote en/of kleine werkzaamheden, alles krijgt dezelfde aandacht, dezelfde betrokkenheid, dezelfde inzet én dezelfde glimlach.

Hieronder ziet u voorbeelden van haarden die ik al geplaatst heb en waarbij de klant naar volle tevredenheid de warmte ontvangt die de klant verdient.


Image
Image
Image

Wat doet Jan Arts de schoorsteenveger?

Als u Jan Arts Beugen inschakelt, dan wordt uiteraard uw schoorsteen en rookkanaal goed schoongemaakt en geveegd. Roetdeeltjes, vogelnesten of ander vuil worden verwijderd. Daarnaast voert Jan Arts ook meteen een inspectie uit. Zo wordt er gekeken naar de schoorsteenkap, wordt de conditie van het rookkanaal beoordeeld en wordt de schoorsteen goed gecontroleerd op eventuele beschadigingen.

Ook adviseert Jan Arts over het gebruik van de kachel. Verder hoeft u, tijdens het vegen, niet bang te zijn voor vrijkomend roet, want Jan Arts  laat uw woning altijd schoon en netjes achter.

Gas-, hout- en sfeerhaarden en kachels

Ook als u op zoek bent naar een haard of kachel bent u bij Jan Arts aan het goede en vertrouwde adres. Of u nu op zoek bent naar een houtkachel, gaskachel, elektrische kachel, pellet kachel, cv-kachel of een buitenhaard zowel inbouw als hanghaard; Jan Arts kan u hiermee helpen. De mogelijkheden zijn eindeloos en Jan Arts helpt u graag.

Jan Arts adviseert u graag over de aanschaf van een haard/kachel maar ook over, indien van toepassing, de beste locatie van de haard/kachel en waar en hoe het rookkanaal het beste geplaatst kan worden. Elke haard of kachel heeft andere eigenschappen waar rekening mee gehouden dient te worden, zodat de haard/kachel optimaal kan branden en u hier maximaal van kan genieten.